Forums Anyscript.org  

Go Back   Forums Anyscript.org > Self-Supported Forum > Debug model

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 04-16-2014, 12:49 PM
matthiasverstraete matthiasverstraete is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2014
Posts: 5
Default MoCap data reduced to zero

Dear all

I have been trying to set up a model of a flexing knee, based on motion capture data from 3 markers on the tibia and femur respectively. When running my script, no errors appear, though no motion appears either when I run the kinematic analysis.

As far as I believe, something is going wrong at the point of the interpolation of the C3D data. When digging in the C3D data, I find my data points under 'Holder1_1.Pos', though the interpolated values are just zero (Holder1_1.PosInterpol.Data). I tried to modify the interpolation type though this really didn't solve the issue.

Does anybody has a suggestion on this?

thanks in advance!
Matthias

ps: I had to modify the extension of my ".c3d" file to .txt since I was not able to upload this file otherwise (so you probably need to set it back if you want to analyse it)
Attached Files
File Type: any KneeMotion.any (4.4 KB, 3 views)
File Type: txt flex.txt (90.4 KB, 3 views)
Reply With Quote
  #2  
Old 04-23-2014, 02:33 PM
aalmunajjed aalmunajjed is offline
Senior Member
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 633
Default

Hi Mathias,

try to add to the C3D Input


MarkerUseAllPointsOnOff = On;
__________________
Best regards, Amir

__________________
Amir Al-Munajjed, AnyBody Support

Please provide AMMR and AMS version numbers in case you send a debug model. The folder structure should follow the standard in the AMMR. This makes it a lot easier for us to answer your questions faster.

Consider to subscribe to a forum, click the 'ForumTools' link above the list of threads then select 'Subscribe to Forum'.
Reply With Quote
  #3  
Old 04-24-2014, 10:15 AM
matthiasverstraete matthiasverstraete is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2014
Posts: 5
Default

Thanks Amir, that indeed resolved the problem!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 06:39 PM.