Go Back   Forums > Self-Supported Forum > Debug model


Thread Tools Display Modes
Old 07-28-2014, 10:42 PM
sinadavid sinadavid is offline
Junior Member
Join Date: Jul 2014
Posts: 11
Default Problems with ForcePlates

I just wanted to include a KistlerForcePlate.
when i try to load the model the following error occurs:

ERROR(SCR.PRS11) : C:/Users/Sina/D..s/neu/Input/ForcePlates.any(1) : '(' unexpected
Model loading skipped

When i looked up the environment file in other examples, the '(' is used the right way. I would be happy if someone is able to help me!
Attached Files
File Type: any neu.main.any (2.3 KB, 1 views)
File Type: any Environment.any (801 Bytes, 1 views)
File Type: any Joints.any (977 Bytes, 0 views)
File Type: any MarkerInput.any (10.7 KB, 1 views)
File Type: any OptStudy.any (1.4 KB, 0 views)
File Type: any Segments.any (3.2 KB, 0 views)

Last edited by sinadavid; 07-28-2014 at 10:45 PM.
Reply With Quote
Old 07-30-2014, 11:17 AM
mkjung9980's Avatar
mkjung9980 mkjung9980 is offline
Senior Member
Join Date: Aug 2009
Posts: 860

Dear Sina,

Maybe you mistyped a code regarding the use of the force plate class template.

It will be better if you can upload the zip file of your model on the debug section:

Best regards,

Moon Ki Jung, Ph.D, Application Engineer, AnyBody Technology A/S.

※ AnyScript™ Reference Manual is the bible.
※ AnyScript™ wiki page is the best supplementary information(
※ When you would upload your models, please write information about your AMS and AMMR versions.
※ If you want to get more intensive support, please update your information(profile, organization and signature).
Reply With Quote

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 08:44 AM.