Forums Anyscript.org  

Go Back   Forums Anyscript.org > Self-Supported Forum > Debug model

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 03-06-2015, 11:59 PM
nandish nandish is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2015
Posts: 8
Default standing barbell lift exercise

Hello respected sir

I am doing project incorporating c3d files, When i load it is giving errors like " 'RASI' : Unresolved object" . SO what should i do should i install extra drivers or should i delete some markers, Some markers Names are not specified properly so please check my c3d file whether it is correct.

i have attached my c3d file too in the zip model( it is in the input file), please help me to rectify the problem and guide me has i am confused in how to model using c3d so direct me to some videos or tutorials which would help me thank you.
Attached Files
File Type: zip MoCapModel - Copy.zip (1.37 MB, 3 views)
Reply With Quote
  #2  
Old 03-10-2015, 09:48 AM
aalmunajjed aalmunajjed is offline
Senior Member
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 633
Default

Please go stepwise throught his instruction:

http://wiki.anyscript.org/index.php/...p_driven_Model


Your marker names are something with actor1:RASI and not only RASI, so please delete the actor1: part for all markers. Best way todo this is in MOKKA (3d Motion Kinematic and Kinetic Analyzer)
__________________
Best regards, Amir

__________________
Amir Al-Munajjed, AnyBody Support

Please provide AMMR and AMS version numbers in case you send a debug model. The folder structure should follow the standard in the AMMR. This makes it a lot easier for us to answer your questions faster.

Consider to subscribe to a forum, click the 'ForumTools' link above the list of threads then select 'Subscribe to Forum'.
Reply With Quote
  #3  
Old 03-11-2015, 08:16 AM
nandish nandish is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2015
Posts: 8
Default standing barbell lift exercise

thank you sir for replying my query

i have done what you recomended removed actor1: and used mokka to edit the markers and uploaded the new c3d file to the input folder and tried to load but still the problem persists . Please help me to rectify the problem
Attached Images
File Type: jpg 1.jpg (218.2 KB, 4 views)
File Type: jpg 2.jpg (471.2 KB, 5 views)
Attached Files
File Type: zip weight.zip (545.7 KB, 1 views)
Reply With Quote
  #4  
Old 03-11-2015, 09:18 AM
aalmunajjed aalmunajjed is offline
Senior Member
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 633
Default

It seems that you did not understand the principles of the MoCapModel yet. I recommend to look into the tutorial:
http://www.anybodytech.com/fileadmin...e/lesson5.html

and at the Wiki:
http://wiki.anyscript.org/index.php/...p_driven_Model

You need to follow all the steps in the Wiki entry to run the MoCapModel on your own data.

If you look into the C3D again, you see that the markes on the hip aren't named RASI, LASI, RPSI or LPSI but RFWT, LFWT, RBWT and LBWT.

You can change the name either in MOKKA in the C3D or in AnyBody in the marker.any file. Description how to do it in AnyBody is on the Wiki.


Note, you don't have forces in your C3D file, so you need to implement them afterwards as well.
__________________
Best regards, Amir

__________________
Amir Al-Munajjed, AnyBody Support

Please provide AMMR and AMS version numbers in case you send a debug model. The folder structure should follow the standard in the AMMR. This makes it a lot easier for us to answer your questions faster.

Consider to subscribe to a forum, click the 'ForumTools' link above the list of threads then select 'Subscribe to Forum'.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 10:30 AM.